Ynglingekorpset i Horten

Lazer World er action og spenning for alle pengene. Bevæpnet med et "lasergevær" samler man poeng ved å treffe motstanderne. Mange får seg et skikkelig adrenalin-kick når man plutselig står midt iet spennende oppgjør.

For de korpsene som bor på Granly Skole er veien kort, for Lazer World (og bowlinghallen) ligger "rett over gaten". Det er heller ikke langt fra Holtan Ungdomsskole.

Arenaen er utformet som en labyrint, og den er over 400 kvadratmeter stor. Det betyr at man har massevis av steder å legge seg i bakhold eller ta seg en pust i bakken hvis det trengs. Lazer World kan spilles av 2 - 12 personer og man kan enten dele opp spillerne i 2 lag eller spille alle mot alle.

For å avvikle dette spillet må dere organisere lagene deres på forhånd. Hvert lag bør ikke være på flere enn 12 personer.

Denne aktiviteten koster penger. Ynglingefestivalen ordner en "pakkepris", men alt oppgjør skjer direkte med de ansatte på Vestfold Bowling.

Merk at Vestfold Bowling ligger et lite stykke utenfor Horten sentrum (mot Tønsberg). Korps uten buss må regne med ca 30 minutters gange fra sentrum. Merk også at Vestfold Bowling opererer med en anbefalt nedre aldresgrense på 10 år.

Aktivitetstorg

Relaterte sider