Ynglingekorpset i Horten

Det serveres vanlig tørrmat til frokost; brød smør og pålegg. Til lunsj og middag serveres enkel varmmat.

Følgende seks måltider er inkludert i grunnprisen:

  1. Kveldsmat fredag
  2. Frokost lørdag
  3. Lunsj lørdag
  4. Middag lørdag kveld
  5. Frokost søndag
  6. Lunsj søndag

Menyen blir som følger:

Fredag

Kveldsmaten fredag er gryterett med kjøttdeig, ris, brød og salat.

Lørdag

Til frokost lørdag serverer vi vanlig brødmat med pålegg, melk og juice.

Ferdig smurte baguetter og juice vil ble delt ut til alle deltakere etter at åpningsarrangementet er ferdig.

Under kveldsarrangementet lørdag serveres det pizza.

Søndag

Til frokost søndag serverer vi vanlig brødmat med pålegg, melk og juice.

Lunsjen søndag blir varme pølser i brød/lompe. Lunsjen serveres på skolene.

Spesielle behov

Hvis enkelte deltakere har spesielle behov ordner vi gjerne det. For at dette tilbudet skal bli best mulig ber vi imidlertidig om å bli varslet i god tid.

All mat er tilberedt av lokale cateringfirma. Hvis det er noen som trenger detaljert informasjon om rettene kan vi opplyse om telefonnummer og kontaktperson.

Kiosker

Vi setter opp egne kiosker på alle skolene. I disse kioskene selgeer vi frukt, brus og snop. Kioskene lager også kaffe til korpsledere, og den kaffen er gratis.

Hver kiosk er normalt åpen så lenge det er korps tilstede på skolen.

NB: Tilbudet om gratis kaffe til ledere gjelder desverre ikke på hovedstevnet. Der er det en "offentlig" kiosk.

Brus

Hver deltaker får to flasker brus. Dette organiseres ved at vi deler ut "brusbilletter" som kan byttes inn i en av festivalens kiosker. Korpsene må selv avgjøre om dise billettene skal oppbevares av korpsets ledere, eller av hver enkel musikant eller driller.

Under hovedstevnet setter vi normalt opp et eget "brustelt" slik at de som vil bruke en billett slipper å stå i kø i kiosken.