Ynglingefestivalen

Gjestende korps

 1. Birkeland Musikkorps
 2. Blomdalen Jentekorps Aspirantkorps
 3. Bud Skolemusikkorps
 4. Danvik Skolekorps
 5. Hana Skolekorps
 6. Jar Skoles Musikkorps
 7. KBN Skolekorps
 8. Lillestrøm Skolekorps
 9. Juniorer Lysaker Skoles Musikkorps
 10. Mandal Guttekorps Juniorkorps
 11. Rosseland Skulekorps
 12. Skiptvet Skolemusikk
 13. Songdalen Skolekorps
 14. Søndre Nittedal Skolekorps
 15. Søgne Skolekorps
 16. Sørumsand Skolemusikkorps
 17. Tofte og Filtvet Skolekorps
 18. Volden og Ringshaug Skolekorps

Noen minner...

Under denne festivalen bodde korpsene på Holtan Ungdomsskole, Sentrum Skole og Lillås Skole. Nei vent litt! Da vi kom til Lillås Skole på fredag var den ikke gjort klar til overnatting, for alt inventaret var flyttet ut av klasserommene og ut i korridorene for hovedrengjøring. Noen hadde ikke fått beskjed om at skolen skulle brukes i helgen. Det var Horten Ungdomsmusikkorps som var ansvarlige for skolen, og der kastet de seg raskt rundt. I løpet av ettermiddagen hadde klart å gjøre klar skolen på Karljohansvern i stedet! Fantastisk!

Fredag gikk ellers med til trommeøvelser og quizz. Lørdag gikk storkorpsene gjennom byen, før det var spilleoppdrag rundt omkring i sentrum. Lørdagskvelden brukte vi for alle første gang Karljohansvern som stevneplass. Både Torpedoverkstedet, Artilleriverkstedet, Garasjetrorget og KNM Utstein var i bruk. Vi hadde underholdning av en kar fra Australia som spilte på hule gulerøtter (!), og eget popband. Dessuten var det NM i Instrumentkasting uten at vi husker hvem som vant...

Fellesnummer i Lystlunden

Søndag startet med promenadekonserti Lystlunden hvor kommunen hadde "dobbelt-booket" Paviljongen, så festivalen flyttet til neste paviljong hvor vi lånte strøm fra en av naboene (som var korpsmusiker). Tradisjonelt stevne i Borreparken søndag ettermiddag.

Er det andre ting du husker fra denne festivalen? Har du bilder du kan dele? Tips oss gjerne, ta kontakt via vår kontaktside.

Relaterte sider