Ynglingekorpset i Horten

Det er viktig for oss at alle vår overnattingsgjester får et hyggelig opphold.

For å få til dette trenger vi hjelp fra dere som bor hos oss. Vi har utarbeidet noen enkle ordensregler, vennligst les og respekter disse.

 1. Skrot og søppel skal kastes i søplekassene. Hvis søplebøtten er full, så si fra til husmor/husfar.
 2. Ikke fyll tavlene med masse skriverier.
 3. Eventuelt elektronisk utstyr som befinner seg i klasserommet (deriblant whiteboard) skal ikke brukes eller lekes med. Eventuell skade på utstyret må erstattes!
 4. Du kan ikke lade mobiltelefonen din om natten.
 5. Tomme brusflasker og -bokser skal leveres tilbake til kiosken.
 6. Hvis du søler noe på gulvet, tørk det opp igjen. Bruk papir fra toalettet, eller henvend deg til husmor/husfar. Hvis sølet blir liggende kan det gjøre skade på klær eller instrumenter.
 7. La bilder, bøker og andre løse gjenstander i klasserommet være i fred. Vi har lånt rommet for at dere skal kunne bruke det, og vil gjerne låne det igjen til neste festival.
 8. Vær forsiktig med stoler, bord og annet interiør. Vi har ikke råd til å erstatte noe.
 9. Når det skal være ro på skolen er det ikke tillatt med høy lyd fra musikkspillere eller annet utstyr. Det er heller ikke lov til å øve på instrumentene sine, og det er ikke tillatt å løpe rundt i korridorene! Ta hensyn til de yngste som trenger mest søvn.
 10. Det er ikke tillatt å kjøre bil i skolegården. Ved strengt nødvendig kjøring skal det utvises stor forsiktighet. Rygging skal kun gjøres med hjelpemann.
 11. Når klasserommet forlates etter endt besøk skal det være ryddet. Pass på at dere ikke glemmer igjen noe! Ansvarlig voksen leder for korpset skal før avreise kontakte husfar/husmor slik at de sammen kan inspisere klasserommene.
 12. Ha det hyggelig!

Plakat

Ordensregler

Tilbake til...

Relaterte sider