Ynglingekorpset i Horten

Det er veldig enkelt å melde seg på Ynglingefestivalen!

Så enkelt at nå er faktisk festivalen vår fulltegnet. Vi har rett og slett ikke plass til flere, og har også noen på "venteliste". Dere kan selvfølgelig kontakte oss likevel.

Send oss en skriftlig forespørsel, enten som brev eller helst som elektronisk post. Vi har ikke noe skjema med masse spørsmål. I påmeldingen må vi likevel vite:

  • Hvem dere er
  • Omtrent hvor mange dere er
  • E-post adresse og telefonnummer til en kontaktperson
  • Om dere kommer med egen buss

Det siste er faktisk viktig, for det er med å bestemme hvor dere skal bo.

Send e-post til post@ynglingefestivalen.no!

Annen informasjon vil vi be om etter hvert som vi trenger det.

Påmeldingsfrist

Påmeldingsfrist var 1 april 2019.

Det er best om dere kan melde dere på før det, og gjerne så tidlig som mulig. Vi kan faktisk ta i mot "etternølere", men tidligere har vi faktisk vært nødt til avvise de som melder seg på for sent. Det er ikke for å være vanskelige, men rett og slett fordi vi ikke har plass til flere.

Så moralen er: Meld dere på i tide!

Pris

Prisen per deltaker er i år satt til 950 kroner pr. deltaker. Prisen dekker medalje, overnatting, alle festivalens arrangementer og alle måltider (ett på fredag, tre på lørdag og to på søndag).

Frivillige ekstra aktiviteter som korpset selv ønsker å være med på kan koste ekstra.

Hvis noen korps bare vil delta på stevnet søndag vil dette koste 300 kroner pr. deltager. Dette dekker stevne, brus og medalje.

Går det an å melde seg av igjen?

Av og til går det ikke bestandig slik som planlagt. Derfor er det også mulig å melde seg av festivalen hvis noe uforutsett skjer. Hvis dere allerede har betalt får dere pengene tilbake. Imidlertidig er det noen begrensninger:

  1. Forskuddet som faktureres rett etter at påmeldingsfristen har gått ut blir ikke refundert.
  2. Hvis avmeldingen skjer mindre enn 14 dager før festivalen starter må vi også fakturere 25% av sluttfakturaen for å dekke de utgiftene vi har hatt, og som vi på et slikt sent tidspunkt ikke får dekket på annet vis.
  3. Hvis dere uteblir uten at beskjed er gitt - og slik beskjed har blitt bekreftet fra festivalens styre - da må vi desverre fakturere 100%.