Marinemusikken

I Horten er vi så heldige at vi har verdens beste musikkorps - i hvert fall synes vi de er nettopp det!

Dette er hentet fra websiden deres:

Som ett av de mest synlige korpsene i Forsvaret løser Marinemusikken årlig omlag 150 oppdrag for Forsvaret og det sivile kulturliv. Korpset er et populært og helt egenartet ensemble, som med sine 29 profesjonelle musikere holder konserter både i inn- og utland. Marinemusikken vant Spellemannsprisen i 2003 og har gjennomført turnéer og konsertoppdrag i USA, Vietnam, Russland, Kina og Spania. Korpset har holdt konserter sammen med en rekke musikalske storheter innenfor så og si alle musikalsk genre. Fra å være Hortens lokale militærkorps, har korpset de siste årene gjort store fremskritt og etablert seg som et av de ledende blåseensemble i Norge.

Korpset har utgitt en rekke CDer, spesielt må nevnes "I dur og brott" fra 2003, som de spilte inn sammen med Erik Bye. Andre kjente artister som har spilt på Marinemusikken CDer er Ole Edvard Antonsen, Brass Brothers og Solveig Kringlebotn.

Vi gleder oss enormnt til konserten i Artielleriverkstedet lørdag kveld, hvor de vil presentere en konsert spesielt satt sammen for skolekorps.

Les mer om Marinemusikken

Relaterte sider